طرز تهیه مرغ ترش مازندرانی
مرغ ترش بدون سبزی
با درود – خورش مرغ ترش ؛ غذای محلی استان مازنـدران است و طعم و مزه جدیدی دارد که حتما امتحان کنید .
بخصوص اگر غذاهای ترش مزه بسیار باب میلتان است حتما این غذا را امتحان کنید .
برای مهمان هم میتوانید درست کنید ؛معمولا همه از طعم ترش غذا لذت میبرن و خوششون میاد .
غذاهای شمالی هم که همگی میدانیم بسیار خوشمزه و مورد پسند اکثر مردم هستند .
بنابراین از شما دعوت میکنم تا با ما در آموزش تهیه خورش مرغ ترش مازندرانی همراه شوید .
نیازمندی ها : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
مرغ | 4 تکه |
غوره | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد کوچک |
پیازدارغ | 1/2 پیمانه |
فلفل ، زرد چوبه | 1 قاشق غذا خوری |
کره | 100 گرم |
زعفران آب شده | 3 قاشق غذا خوری |
رب گوجه | 1 قاشق غذا خوری |
سیر | 7 حبه |
نمک | مقدار لازم |
طرز تهیه خورش مازندرانی
1:
در ابتدا تکههای مرغ را که قبلا پاک شده و قطعه قطعه کرده اید را آماده کنید .
اکنون با یک عدد پیاز خورد شده ، سه حبه سیر خورد شده یا له شده و نصف کره تفت دهید .
سپس نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و در آخر کار به آن آب اضافه میکنیم ؛ بعد میگذاریم تا بپزد .
در مرحله آخر پخت زعفران آب شده را به آن اضافه میکنیم .
غورهها را در پیازداغ با چهار حبه سیر خلالشده و کره تفت میدهیم و یک قاشق رب گوجهفرنگی به مواد اضافه میکنیم .
اکنون مواد را با یک لیوان آب مرغ میپزیم تا آب آن کاملا تبخیر شود .
هنگام سرو غذا مواد تهیه شده را به مرغ اضافه میکنیم .
در صورت تمایل میتوان از بادمجان سرخشده و حتی شکر نیز در این غذا برای ملس شدن استفاده کرد .
1قاشق زیره، 1/2قاشق هل، 1قاشق زنجبیل، 1/2قاشق زعفران و 1قاشق پودر گلسرخ را مخلوط کرده .
در آخر میتوانید از این مخلوط به مقدار بسیار کم به خورش اضافه کنید .