طرز تهیه لازانیا پنیری ایتالیایی مخصوص در خانه –
دستور مخصوص لازانیا با پنیر –
با درود فراوان . لازانیا از جمله غذاهایی بسیار پر کالری است بخصوص با آن سس مخصوص شیر و سایر مخلفات به قدری سنگین است که به شخصه هرگاه تکه کوچکی از آن را خوردم تا مدتی احساس شدید سنگینی روی معده را داشتم و خوب البته نباید از طعم عالی آن بگذریم که واقعا خوشمزه است ؛ البته اگر به درستی تهیه شود . لازانیا را نیز مانند ماکارونی میتوان به روش ها و طعم های مختلفی پخت و سرو نمود و دستمان برای کم و زیاد نمودن نوع مواد در آن باز است و میتوانید لازانیا رژیمی در خانه تهیه کنید و یا نه اصلا شاید بخواهید یک لازانیا غول تهیه کنید و باقی داستان….. ما امروز در این آموزش نوع لازانیا را با چند پنیر تدارک دیده ایم و البته کلا لازانیا پنیر را در دستور خود دارد ولی همانطور که گفتم مواد اصلی این غذا را با چند نوع پنیر که در ادامه خواهید دید تهیه نموده ایم ؛ بنابراین همراه ما باشید در آموزش طرز تهیه لازانیا پنیری .
مواد لازم جهت طرز تهیه لازانیا پنیری ایتالیایی | |
---|---|
ماده | قطعه | وزن | تعداد |
لازانیا ورقه ای | 7-10 عدد |
سس مارینارا | 2.1/2 فنجان |
پنیر ریکوتا | 1.1/2 فنجان |
پنیر موتزارلا | 1.1/2 فنجان |
پنیر پارمیسان | 3/4 فنجان |
پیاز متوسط | 1/2 |
حبه سیر | 6 عدد |
دستور تهیه لازانیا در خانه
1 :
همانطور که میدانید لازانیا بصورت لایه لایه و طبقه ای چیدمان میشود وسپس لایه آخر و بعد هم مرحله پخت . دستور لازانیا را در پشت پاکت های آن ها نوشته شده است ولی در گام نخست میبایست ورقه های لازانیا را کمی بجوشانید تا نرم شود و سپس لایه ها به این صورت قرار میدهیم در ظرف که ابتدا 1/2 فنجان سس مارینارا را در ته ظرف (مثلا پیرکس) میریزیم سپس یک لایه ورق لازانیا ؛ سپس 3/4 فنجان پنیر ریکوتا ؛نیمی از پیاز خرد شده ؛ نیمی از سیر خرد شده ؛1/4 فنجان پنیر پارمیسان ؛ 1/2 پیمانه پنیر موتزارلا ؛ سپس یک لایه دیگر از لازانیا ودر ادامه 1 فنجان سس مارینارا ؛3/4 فجان پنیر ریکوتا ؛نیمی از پیاز خرد شده ؛ نیمی از سیر خرد شده ؛ 1/4 فنجان پنیر پارمیسان ؛ 1/2 پیمانه پنیر موتزارلا ؛ سپس مجددا یک لایه دیگر از ورق لازانیا قرار میدهیم و در آخر هم 1 فنجان سس مارینارا ؛ 1/2 پیمانه پنیر موتزارلا و در آخر 1/4 فنجان پنیر پارمیسان را میریزیم و تمام .
اگر لازانیا از نوع نیم پز بود به مدت 2 ساعت و اگر از نوع خام بود به مدت 4 ساعت در فر قرار دهید . میتوانید افزودنی دلخواه نیز اضافه نمایید ولی دستور ایتالیایی این غذا چنین بود .