• آموزش ساخت کاردستی هنر دست ساز

  • آموزش طرز تهیه و پخت کیک پرتقالی پالپ دار

    پخت کیک پرتقالی

    طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی –

    نحوه طرز تهیه کیک خانگی با طعم میوه

    درود فراون – در این برنامه پخت کیک پرتقالی را خواهید آموخت .

    حتما برای شما نیز اتفاق افتاده که آب پرتقال رو وقتی میگیرید مقدار زیادی پالپ یا تفاله اضافه میاد .

    که اکثرا اونو یا میخورن یا اگه به دلایلی نمیخورن میریزن بیرون که واقعا اشتباه بزرگیه !!

    من این تفاله هارو جمع کردم و باهاش یه کیک پالپی پرتقال درست کردم که واقعا عالی شده .

    البته شما میتوانید به جای پالپ طبیعی اگر در دسترس ندارید از آب میوه های پالپ دار استفاده کنید .

    در این کیک های خانگی خلاقیت زیادی میشه ایجاد کرد و میتوانید حتی از میوه های منزل استفاده کنید .

    یا مثلا لایه هایی از میوه های متنوع مانند سیب یا آناناس یا موز و… را در آن به کار ببرید که میتواند جالب باشد .

    در ادامه با ما همراه شوید در آموزش طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی .

    نیاز مندی ها :
    قطعه | ماده تعداد | مقدار
    آرد 2 پیمانه
    تخم مرغ 3 تخم مرغ
    روغن 1/2 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    بکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری
    شیر | آب 1 پیمانه
    پالپ پرتغال 1 پیمانه
    قالب کیک 1 عدد
    کاغذ روغنی مقدار لازم
    همزن 1 عدد

    مواد لازم جهت پخت کیک

    مواد لازم جهت طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی





    آموزش طرز تهیه کیک خانگی

    1 :

    در ابتدا در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را میشکنیم ، سپس شکر را بهش اضافه میکنیم .

    سپس توسط همزن به قدری اونو مخلوط میکنیم تا کاملا حجیم بشه و پف کنه و رنگش کاملا شفاف و کرم بشه .

    سپس آب و روغن را میریزیم و به مرحله بعد میریم .

    نحوه طرز تهیه مواد کیک

    طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی




     


    ایده جالب برای پخت کیک جدید

    2 :

    اکنون یک لیوان پالپ پرتغال رو که داشتیم به مواد اضافه میکنیم .

    سپس آرد سفید رو با بکینگ پودر مخلوط کردیم و چند بار الک کردیم .

    مخلوط آرد و بکینگ پودر را قاشق قاشق به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم .

    مخلوط کردن را ادامه میدهیم تا پف مواد نخوابه و این عمل را تا مادامی که آرد کاملا مخلوط بشه ادامه میدیم .

    ساخت خمیر کیک

    طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی





    آموزش آماده سازی قالب کیک

    3 :

    اکنون قالب را به این روش اماده میکنیم که قلاب اون رو آزاد میکنیم تا سینی زیرین آزاد بشه .

    سپس کاغذ روغنی مخصوص رو روی اون قرار میدیم و سپس غلاف اون رو میبندیم و قالب آماده میشه حالا .

    سپس مواد رو مقداری در قالب میریزیم مثلا تا اندازه 1 سانتیمتر .

    حالا با استفاده از حلقه های برش خورده سیب روی اون رو میپوشونیم .

    خوب حالا بقیه مواد رو میریزیم تا آخرین قطره اون رو .

    سپس قالب را در فر که از ساعتی قبل روشن کرده بودیم تا گرم شه میریزیم .

    مدت زمان لازم در دمای 180 درجه سانتیگراد 1 ساعت یا بیشتر است که باید مداوم بهش سر بزنید تا نسوزه .

    میزان شعله در بالا و پایین رو به درستی انتخاب کنید .

    در آخر میتوانید از روش تست خلال چوبی متوجه شوید که مغز پخت شده یا نه .

    در نهایت امیدوارم که از این آموزش طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی نهایت استفاده و لذت را برده باشید .

    قالب شیرینی پزی

    طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی

    کیک پای سیب

    طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی

    نحوه تنظیم فر

    طرز پخت کیک پرتقالی پالپ دار خانگی





    درباره نویسنده

    بسیار خوشحالم از اینکه هر روز به امید تحقق رویاهام میام اینجا ، مطلب جدید و آموزش قرار میدم , هدف نهایی ما خیلی بزرگه و امیدوارم به لطف خدا و حمایت و همکاری کاربران عزیز به این مهم برسیم تا بتونیم به کشور ؛ ملت و خانواده خدمت کنیم . التماس دعا

    مطالب مرتبط

    نظر بدهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    <-- telegram end -->