طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی
کوکی لاهیجان
با درود فراوان – کیک کوکی واژه ای آشنا برای مسافران شمال کشور است بخصوص لاهیجان !!
و ما نیز در اینجا قصد آموزش طرز تهیه کیک کوکی را داریم آن هم بصورت کاملا خانگی !
قطعا هیچ چیز لذت بخش تر از تهیه کیکی نیست که همه چیز آن فقط در یک کاسه آماده شود و ظروف زیادی بکار نرود .
کار ما برای شست شو کم است و از این جهت من این دستور العمل کیک کوکی مغزدار دراژه را دوست دارم .
زیرا کیک کم دردسری هست و لزوما مانند سایر کیک ها لزومی ندارد چندین ظرف را مورد استفاده قرار دهید .
این کیک نیازی به آرد ندارد $که خود همین مطلب ، کیک کوکی مغزدار دراژه مارا از سایر دستور کیک ها متمایز میکند .
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
کره بادام زمینی | 350 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شربت افزا | 150 گرم |
وانیل | 2 قاشق کوچک |
نمک | مقدار ناچیز |
دراژه شکلاتی | 1 پیمانه |
طرز تهیه کوکی شکلاتی
1 :
در ابتدا فر را در دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید .
اکنون تمام مواد کیک کوکی مغزدار را به غیر از خود دراژه ؛ در کاسه ای ریخته .
مواد را روی دور کند و به مدت 30 ثانیه ؛ سپس دور 2 به مدت 15 ثانیه بعد دور 3 نیز 15 ثانیه و در آخر دور 4؛5؛6 نیز تکرار کنید .
و پله پله دور هم زن را بالا ببرید و مخلوط کنید همانطورکه در تصاویر میبینید .
اکنون در این مرحله دراژه های شکلاتی را به مواد اضافه میکنیم و کمی بصورت دستی هم میزنیم .
طرز تهیه بیسکویت کوکی
2 :
اکنون کافی است خمیر کیک کوکی را در ظرفی ریخته و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر با درجه 400 فارنهایت قرار دهی .
در آخر کیک را از فر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق کمی خنک شده و سپس اقدام به برش آن کنید .