طرز تهیه کیک یزدی دارچینی
آموزش مافین دارچینی
با درود فراوان – کیک های قالبی که در کاغذ های استوانه ای چیندار معمولا قرار میگیرند به نام کیک یزدی معروف هستند .
و ما نیز همین اصطلاح را برای کیک های ادویه دارچینی مان استفاده میکنیم .
در این آموزش به شما چگونگی انجام و دستور پخت کیک یزدی دارچینی را بصورت گام به گام تقدیم میکنیم .
امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده و از پخت آن در خانه لذت آشپزی را به منزل ببرید .
من تصورم بر این است که گذاشتن یک تکه از میوه در آن جالب ترش خواهد کرد و یا تکه های دراژه شکلاتی و خیلی چیزهای دیگر .
این کیک با یک فنجان قهوه بسیار لذیذ و خوشمزه است و یکی از عادت های غذاییتان خواهد شد !
نیازمندی ها | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آرد | 1.5 پیمانه |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 3/4 پیمانه |
شکر | 3/4 پیمانه |
روغن | کره | 1/4 پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق بزرگ |
دارچین | 1 قاشق کوچیک |
پودر میخک | 1/4 قاشق کوچک |
جوز هندی | 1/4 قاشق کوچک |
نمک | 1/2 قاشق کوچک |
طرز تهیه کیک یزدی
1 :
- ابتدا یه توضیحی بدم اگر از شکر سفید در کیک دارچینی میریزید و شکر قهوه ای ندارید مشکلی نیست ولی رنگ کیک کمی روشن تر میشه .
- بعد اینکه اگر روغن نارگیل دارید خیلی عالی میشه در کیک یزدی .
- به جای شیر لبنی میتوانید از شیر سویا هم استفاده کنید .
- طبق معمول ابتدا فر را روی دمای مورد نظر که در اینجا 175 درجه سانتیگراد است روشن کنید .
در اولین گام از طرز تهیه کیک یزدی باید مواد خشک مان را باهم قاطی و مخلوط کنیم .
مواد خشک عبارتند از آرد ؛ بکینگ پودر و ادویه ها و… و چندبار این مخلوط را از الک عبور دهیم تا نا خالصی ها گرفته شوند .
سپس باید مواد تر را مانند تخم مرغ ؛ شیر ، کره و… را با هم به خوبی مخلوط نمایید مانند عکس .
کیک مافین ساده
2 :
در مرحله آخر ، خمیر را در قالب کاپ های کاغذی بریزید .
مراقب باشید که قالب ها را بیش از نصف پر نکنید چرا که پس از پخت ، کیک از سطح قالب بالاتر می آید .
در نهایت کیک یزدی دارچینی را در فر که از قبل در دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کرده بودیم به مدت 20 دقیقه میگذاریم .
سپس در این زمان به آن سر میزنیم و اگر هنوز اماده نبود 5 دقیقه دیگر بیشتر میگذاریم در فر بماند .
سپس آماده است ؛ اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود .
یادتان باشد کیک یزدی دارچینی شما تا 3-4 روز بهترین زمان مصرف است و سپس شروع به خشک شدن میکند !!
کیک یزدی خانگی
3 :
در ادامه تصاویری از حاصل کار بینندگان عزیز را میبینید که با تماشای این آموزش توانسته اند اقدام به پخت کیک یزدی یا مافین کنند .
امیدواریم که شما نیز بتوانید با استفاده از این آموزش این شیرینی خوشمزه را در خانه درست کنید .