طرز تهیه املت پنیری لقمه ای در خانه –
پیشنهاد برای یک صبحانه یا میان وعده عصرانه متفاوت و جدید –
با درود فراوان . تخم مرغ را ما ایرانی ها معمولا زیاد مصرف مینماییم ولی کم پیش می آید با همین تخم مرغ که یا نیمرو یا املت و یا آب پز سرو میکنیم ایده جدید به کار ببریم و صبحانه و یا عصرانه جدید با آن تهیه کنیم . البته در بیشتر مواد غذایی چنین است متاسفانه ؛ گویی هدف فقط و فقط پر کردن معده است و کمترین تنوع و نبوغ را گاها برخی به خرج میدهند ؛ در حالی که به عقیده بسیاری ، تنوع در رنگ و طعم غذا و داشتن آن حس شادابی غذا در بسیاری امور روزمزه و حتی رفتاری و روحی تاثیر مثبت میگذارد ؛ بنابراین همواره یک شعار تغذیه ای را متناسب با اهدافتان تنظیم نمایید و به آن عمل کنید مانند شعار “از خلقت خود لذت ببرید” که برای این وبسایت تعریف نموده ایم و همواره تبلیغ آن را مینماییم .
آموزش امروز همانطور که گفتم میتواند یک صبحانه عالی یا عصرانه و میان وعده باشد ؛ فقط کافی است با ما در این آموزش طرز تهیه املت پنیری همراه شوید تا نکات خوبی فرا گیرید .
مواد لازم طرز تهیه املت پنیری | |
---|---|
ماده | قطعه | وزن | تعداد |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 قاشق |
پنیر رنده شده | 2 قاشق |
نمک و ادویه | مقدار لازم |
املت جدید با تخم مرغ
1 :
این غذای جدید با تخم مرغ به این صورت است که در ابتدا تخم مرغ را در ظرفی شکسته و سپس آن را به همراه شیر مخلوط نمایید تا همه مواد من جمله زرده و سفیده و بعلاوه شیر با هم مخلوط گردند که در این بین البته میتوانید متناسب با سلیغه خود ادویه و یا مواد خاصی که فکر میکنید لازم است به آن اضافه نمایید ؛ البته ما پیشنهاد میکنیم نمک را در این مرحله اضافه نکنید و سعی نمایید همواره نمک را در سر سفره به غذا بیافزایید ولی میتوانید موادی که نیاز به دما و پخت دارند مانند زردچوبه را به آن اضافه نمایید البته این گزینه ها کاملا شخصی و سلیغه ای هستند ؛ بیس و پایه کار ما در حال حاضر همین تخم مرغ و شیر است .
املت پنیری چگونه درست کنم
2 :
ماهی تابه را بگذارید تا بر روی حرارت ملایم گرم شود و سپس روغن را اضافه نمایید تا کمی گرم شود , میتوانید از کره نیز استفاده نمایید ولی یادتان باشد که مراقب باشید تا روغن یا کره بیش از حد گرم نشود و دود نکند ؛ در مورد کره به علت موجود بودن مقداری دوغ در خودش خیلی سریع در ته ظرف ته می اندازد و باید مدام هم بزنید تا ته نگیرد و سیاه نشود . سپس مخلوط تخم مرغ را در ماهیتابه ریخته و پس گذشت کمی که لایه نازک املت ما خودش را گرفت ، بر روی یک طرف پنیر رنده شده را میریزیم و طرف دیگر املت را بر روی آن بر میگردانیم . میتوانید املت را پشت رو نمایید و یا همین مرحله آن را بردارید و میل نمایید . نوش جان