طرز تهیه گوش فیل
گوش فیل بالشتکی
با درود – گوش فیل نوعی باقلوا است که به نحوه شکل ظاهری آن میتوان گفت گوش فیل است .
به پاپیون شباهت زیادی دارد اما برای آنکه با شیرینی پاپیونی اشتباه گرفته نشود به آن نام گوشفیلی داده ایم .
طرز تهیه به این صورت است که ابتدا خمیر را آماده میکنیم و پس از ور آمدن خمیر آن را سرخ میکنیم .
در اخر در ظرفی مملو از شربت قوطه ور میکنیم .
با توجه به طرز پخت و آماده کردن آن متوجه خواهید شد که این شیرینی آیا در کل باب میلتان است یا خیر !
اگر علاقه به تهیه آن در منزل دارید پس با ما در این آموزش طرز تهیه گوشفیل خانگی همراه شوید .
امیدواریم که از این آموزش لذت ببرید .
خمیر گوشفیل : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | 3/4 پیمانه |
آرد | 300 گرم |
روغن | 1/4 پیمانه |
بکینگ پودر | 1.5 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
شهد : | |
---|---|
قطعه | ماده | تعداد | مقدار |
آب | 1 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
زعفران دمکرده | مقدار لازم |
گلاب + آبلیمو | مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی گوشفیل ترد و خوشمزه
1 :
در ابتدای کار ما زرده تخم مرغ و شیر + وانیل را در ظرفی ، با استفاده از همزن کاملا مخلوط میکنیم .
سپس روغن را اضافه میکنیم و اکنون با دور بالا آن را با همزن برقی هم میزنیم تا مخلوط ما حجیم شود .
مخلوط باید پف کند و سبک شود که این امر را خود شما به خوبی از ظاهر مخلوط متوجه خواهید شد .
طرز تهیه ی گوشفیل خانگی آسان و خوشمزه
2 :
سپس آرد و بکینگ پودر را که با هم ترکیب کرده و چندین بار الک کرده بودیم به این مخلوط اضافه میکنیم .
اضافه کردن آرد نباید بصورت یکجا باشد بلکه در ابتدا همزن برقی را از ظرف خارج کنید .
سپس با استفاده از همزن دستی در یک جهت به آرامی شروع به چرخاندن همزن نمایید .
سپس به آرامی کم کم آرد را به آن اضافه کنید .
تا هنگامی که تمام آرد را به مخلوط اضافه کنید به این عمل خود ادامه دهید تا مخلوط کاملا یکدست شود .
یک لیوان هم برای اضافه کار آماده کنید مانند آموزش های قبلی ؛ کم کم به آن اضافه میکنیم .
خمیر را ورز میدهیم تا دیگر خمیر به دست ما نچسبد .
خمیر را در ظرفی قرار داده و در یخچال بگذارید تا چند ساعت بماند و آماده شود .
در این مدت به سراغ مرحله بعد میرویم که تهیه شربت است .
شیرینی گوش فیل خانگی
3:
اکنون در این زمان که تا آماده شدن خمیر باقی مانده است ؛ به سراغ آماده کردن شربت یا شهد میرویم .
برای اینکار آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا شکر بدون هم زدن در آب حل شود .
غلظت را تا جایی زیاد کنید که اگر با قاشق شهد برداریم کاملا مشخص باشد که شهد عسلی شده است .
به نحوی میتوان گفت که رنگ شهد ؛ آن نیز کرم رنگ شده و حالت کاراملی پیدا کرده است .
سپس به آن زعفران دمکرده و مقداری گلاب و آبلیمو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود .
آموزش درست کردن شیرینی گوشفیل خانگی
4:
اکنون خمیر را که آماده شده است از یخچال در آورده و بر روی سطح صاف با وردنه پهن میکنیم .
ضخامت آن در تمام نواحی میبایست در حد 3 میلیمتر باشد .
سپس آن را بصورت نوار هایی مستطیلی برش میزنیم و مجدد در عرض نیز آن را برش میزنیم .
مستطیل هایی کاملا یک اندازه داریم و در آخر وسط این مستطیل ها را با نوک انگشتان جم میکنیم .
خمیر را تا میکنیم؛ با اینکار خمیر ها تبدیل به گوشفیل یا پاپیون شده اند و میتوان آنها را سرخ کرد .
برای سرخ کردن ؛ آن ها را در ظرف روغن داغ ریخته تا گوشفیل ها کاملا پف کنن و حجیم شوند .
سپس آنها را از ظرف خارج کنید و بلافاصله در شربت به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا در آنها نفوذ کند .
در آخر نیز با برداشتن آنها از شربت و قرار دادن در یک توری یا آبکش شربت اضافی آنها خارج میشود .
در آخر آنچه باقی میماند گوشفیل های مورد نیاز ما هستند که کاملا اماده برای میل نمودن میباشند .
این شیرینی ها بسیار مناسب برای سرو شدن در کنار نوشیدنی های داغ مانند چایی میباشند .
میتواند برای پذیرایی از مهمان نیز بسیار مورد توجه قرار گیرند . امیدواریم از این آموزش استفاده برده باشید .